Här finner ni de kaninungar samt vuxna kaniner vi för tillfället har till salu. Ungarna läggs ut vid tidigast 4 veckors ålder eller när vi kan se kön. Varje kanin läggs ut med enskild bil, info och det pris vi anser lämpligt för just den individ. Våra priser ligger mellan 1200-2000:- beriende på färg, kön, linjer och exteriör och kaninen får med sig härstamningsbevis. Kaniner som säljs för ett lägre pris får enbart ett enkelt härstamningbevis med information om mamma och pappa.

Varje kanin får med sig:

  • Övergångsfoder/hö
  • Skötselråd
  • Härstamningsbevis
  • Startkit från Brit´s foder

Vi ser helst att du som köpare själv kommer och hämtar din kanin. Men vi förstår också att det ibland kan vara svårt pga av avstånd mellan oss. Vi försöker vara behjälpliga med att finna transport, men ibland kan du behöva åka en bit för att hämta precis som vi kan behöva åka en bit för att lämna av. Det är du som köpare som står för kostanden av transporten vilket brukar kosta mellan 100-300:-
  • S

B-Kullen!
Den 13/10 föddes två ungar mellan Hayley Stistko och Zorro Stistko. En hane och en hona, och är leveransklara 8/12. Finns en hane kvar i kullen som söker nytt hem.

Skogsgläntans BettyBoop
​Kön: Hona
Färg: Madagaskar WT
Ögonfärg: Bruna
Pris: 1500:-
Status: Reserverad
Övrig info: En framåt och nyfiken tjej som verkligen vill utforska världen. Ligger gärna still i handen och myser. Är först fram när man kommer ut till kaninhuset.

Skogsgläntans Bumblebee
​Kön: Hane
Färg: Madagaskar WT
Ögonfärg: Bruna
Pris: 1500:-
Status: Tingad
Övrig info: En försiktig kille som är väldigt kelsjuk. Letar fort fram din hand för att börja mysa. Kommer passa perfekt som kelkanin.