På denna sida finner du kaniner och vi just nu har till salu. Vi lägger ut våra ungar vid fyra veckors ålder eller när vi kan tyda kön. Varje unge har enskild bild, information och priset vi anser lämpa sig för just den individen. Våra priser ligger mellan 1200-2000 kronor och priset beror på, färg, kön, linjer och exteriör. Kaniner som säljs för pris under 1200:- kommer utan härstammning och säljs som kelkanin.

För att tinga din kanin betalar du halva köpsumman som en tingavgift och resterande här du hämtar din kanin. Tingavgiften är en trygghet för både dig som köpare men också för mig som säljare. För att kaninen ska räknas som tingad så skall summan betalas in senast 24 timmar efter att du bestämt dig för att tinga. Har summan inte kommit in efter dessa 24 timmar anses inte kaninen längre som tingad och den läggs åter ut till försäljning. Skulle du ångra dig efter att ha betalat avgifter fås denna EJ åter, då jag kan ha nekat andra intressenter. Därför vill vi att ni tänker igenom ert köp extra noga.

Vid köp av en kanin från oss ingår

* Övergångsfoder  
* Info om skötselråd
* Härstammningsbevis

* Info ang ditt köp
* Starpaket från Brit´s
Utöver detta är kaninen dagligen hanterad av både vuxna och barn, bettfelskontrollerad och kloklippt.

Transport
Vi ser heslt att du som köpare själv kommer och hämtar din kanin, men vi förstår också att det ibland pga avstånd kan vara besvärligt. Vi försöker hjälpa alla så gott vi går. På olika facebook sidor finns det folk som ibland har möjlighet att hjälpa till med transport av din kanin och det är då köparen som betalar transportören. Priset brukar liggan mellan 100-300:-, ibland kan även du som köpare få åka en bit ändå för att hämta upp din kanin då transporten kanske inte går ända fram.