På denna sidan kommer vi att lägga upp de kaniner som vi planerar att avla med och de vi väntar ungar ifrån. Det går redan nu bra att mejla in intresse för kommande kull. Vi vill hålla vår uppfödning på en sund nivå, vilket gör att våra honor endast får 1-2 kullar per år. Övrig tid får kaninerna vara kaniner och springa fritt i stora hagar med mycket olika aktiviteter. 

Genom att lämna in intresse för kommande kull kommer du ha förmån att  först få välja vilken unge i kullen du vill ha.
OBS! beroende på vilket nummer du får i kölistan. 

Kölistan går till på det sättet att den som först anmäler intresse för en unge ur kommande/nyfödd kull och hamnar överst i kölistan får möjlighet att välja kaninunge först, därefter får den andra i listan välja och så vidare.
Att stå med på kölistan kostar inget utan det är först när du har bestämt dig för att tinga en unge som handpenningen betalas in. Det vill säga, står du på kö till en kull och det visar sig att du inte blir intresserad utav någon unge i kullen så går det bra att tacka nej.
OBS! Tackar du nej till den kull som du står i kö på går det givetvis bra att ställa sig i kö till nästa kull, men då läggs du på tur i kölistan. dvs att du hamnar efter i kön om det redan finns folk på listan